Att komma till botten av Nikotinområdet i en e-juice

När du kommer nära botten av nikotinområdet kommer du att märka att du har färre alternativ tillgängliga när det gäller nikotininnehåll i en e-juice som den här, men fler alternativ för smaker. Vissa tillverkare erbjuder en 6, 4 och 2 mg spridning, medan andra bara erbjuder 6 och 3 mg.

Vad gör du om du började vid 6, gick ner till 3, men är inte riktigt redo att släppa till noll än? Svaret är att blanda ner. I grund och botten kan du späda din e-vätska på egen hand för att uppnå ett extra steg ner på stegen. Detta kan göras på ett par olika sätt. Här är våra förslag på hur man spädar vape juice.

Vissa människor köper helt enkelt en flaska 3 mg vätska i sin favorit smak som American Red Tobacco och köper sedan en andra flaska noll nikotin i samma smak. På så sätt kan du lägga till några droppar noll nikotinvätska till din tank och arbeta dig fram till en 50/50-blandning som skulle motsvara 1.5 mg. Återigen kan du stanna här i några veckor och låta din kropp anpassa sig igen.

Den andra vanliga metoden för utspädning av e-vätska är att köpa unflavored basvätskor. Alla E-vätskor består av en kombination av vegetabilisk glycerin (VG) och propylenglykol (PG). Dessa vätskor fungerar som bärare för smaker och nikotin i din e-vätskor och inte ändra effekterna av din e-vätska på egen hand. Istället spädar de helt enkelt nikotin utan att lägga till något.

Det är viktigt att notera att VG och PG har olika konsistenser, så att lägga till den ena eller den andra kan ändra hur din e-vätska strömmar genom enheten.

Om du har åtagit sig att sluta röka eller helt enkelt vill göra din vape friskare genom att minska mängden nikotin du tar i, det finns många alternativ tillgängliga för dig. De flesta tillverkare erbjuder ett brett utbud av nikotinnivåer till att börja med, men du kan själv späda dina vätskor när som helst för att lägga till extra steg om du kämpar. Nu när du vet hur man sänker nikotinnivåerna i e-juice bör övergångarna vara enklare. Bara vara säker på att du ger dig själv gott om tid att justera i varje steg så att dina framsteg fastnar på lång sikt.

Navigation